Gå till innehåll

Screentryck på t-shirts

T-shirts är ett av de absolut vanligaste plaggen att screentrycka på - det är ett billigt plagg vilket gör att det inte kostar så mycket att trycka upp även större antal. Oavsett om du behöver ett mindre antal t-shirts screentryckta som merchandise eller tusentals till din skolas nollning har vi prisvärda alternativ.

Vi erbjuder plagg med screentryck från samtliga tillverkare på den svenska och europeiska marknaden: Gildan, Fruit of the Loom, American Apparel, Urban Classics, Anvil, Comfort Colors, SouthwestClique, Cottover, Grizzly, D.A.D, Graphix, No Problem B&C, Bella Canvas, Neutral, Continental, Earth Positive, Craft och många, många fler.

Vill du ha t-shirts i eko- och fair trade-bomull? Inga problem, vi har flera olika leverantörer med bra ekoplagg. Tryckfärgen vi använder vid screentryck är fri från PVC och ftalater.

Vi screentrycker i Göteborg men levererar till hela Sverige - hög kvalitet till låga priser. Screentryck ger tvättäkta tryck som håller mängder av tvättar och lämpar sig främst vid upplagor om 25 plagg eller fler men hör gärna med oss även vid färre plagg - vi brukar alltid kunna hjälpa till!

Prisexempel, standard t-shirt i 100% softstyle bomull med 1-färgstryck screentryck.
S-XXL, välj mellan 50+ färger. 2-3 veckors leveranstid från godkänd order.

Totalkostnad för 25 t-shirts (tröja, tryck, frakt):
2100:- (1680:- exkl. moms)

Vill du beställa screentryck eller fråga om pris så använder du vår offertförfrågan så återkommer vi inom 24 timmar!